Sælg dine egne mærker på Mærkelex

Hvis du sidder og overvejer at designe, producere og sælge dine egne mærker, kan du her få hjælp til et overblik over hvordan økonomien ser ud.

Her præsenterer vi, side om side, tre forskellige økonomiske modeller. To af dem er baseret på tilbud, som Mærkelex stiller til rådighed for mærkesælgere. Den sidste model er den, mærkesælgere traditionelt har brugt.

Mærkelex Salg

Mærkelex Salg er vores anbefaling til de fleste, der laver mærker, og som gerne vil tjene penge på dem. Vi tager et lille gebyr for at gøre dit liv som mærkesælger meget nemmere. Du får adgang til vores salgsplatform med integrerede betalingsmuligheder for køberne, og en website hvor du kan få overblik over solgte mærker, og hvem de skal sendes til.

Licensér til Mærkelex

Denne model er til dem, der har lavet et mærke, men som ikke er interesserede i at skulle stå for salg, produktion og afsendelse af mærker. F.eks. er der mange som har lavet et godt mærke, men efter et par år ikke har tid eller overskud til at håndtere salget mere. I det tilfælde er det muligt at licensere sit design til Mærkelex, som så vil stå for produktion og salg. Du modtager et beløb pr. solgt mærke, eller kan vælge at donere overskuddet til en velgørende organisation, f.eks. Spejderhjælpen.

Traditionel model

Den Traditionelle Model retter sig mod ildsjælene, der har masser af tid på hænderne. Her står du selv for at få designet, produceret, solgt og sendt dine mærker, og har intet direkte med mærkelex at gøre.

Du kan se vores "Guide til at få dit mærke oprettet på Mærkelex" efter du har fået produceret dine mærker.

Held og lykke med mærkesalget!

Prisberegner

Traditionel model

Produktion 8
Din profit 8
Pris før moms 16
Pris efter moms 20
Held og lykke!
Med denne model skal du selv stå for at holde styr på bestillinger af dine mærker, om de har betalt. Du skal selv stå for at bestille mærkerne hos producenten, og bestille flere når du er ved at løbe tør. Og du skal selv stå for at sende mærkerne ud med posten.

Mærkelex Salg

Produktion 8
Din profit 6,88
Mærkelex' gebyr* (7% af pris før moms) 1,12
Pris før moms 16
Pris efter moms 20
Lav aftale
* Udover gebyret på 7% tager Mærkelex 3 kr pr. transaktion.
Med denne model hjælper Mærkelex dig ved at tage imod kortbetaling for dine mærker. Du er altså sikker på at have modtaget pengene, og får en email-notifikation, når der er kommet en ordre.

Du skal selv stå for at sende mærkerne ud med posten. Du kan definere dit eget forsendelsesgebyr, som opkræves én gang pr. bestilling. Du skal også stadig selv stå for lagerstyring.

Licensér til Mærkelex

Produktion 8
Din profit 2,2
Mærkelex' gebyr (5 kr stk. + 5% af pris før moms) 5,8
Pris før moms 16
Pris efter moms 20
Lav aftale
Med denne model overtager Mærkelex produktions-, salgs- og leveringsansvar. Du står ikke for noget selv, vi ordner det hele!

Du modtager et beløb pr. mærke solgt.