Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Vi prøver her at samle svar på spørgsmål vi ofte modtager, samt de svar vi giver. Derudover er der også lidt hints til en endnu bedre brugeroplevelse!

Kan jeg søge på mærker fra et bestemt korps?

Vi har kategoriseret mærkerne på siden efter en del forskellige tags. Du kan se hvilke tags et mærke har når du klikker på det: der er orange kasser under navnet på mærket, og hver kasse er et tag. Hvis du trykker på at tag søger du automatisk på andre mærker med det samme tag.

Hvert korps har et tag: DDS, DGP, og KFUM.

Hvis du vil se hjemmelavede mærker, mærker der ikke udbydes af et korps (såkaldte Piratmærker), kan du søge på tagget uofficielt.

Kan jeg søge på mærker til en bestemt aldersgruppe?

Du kan søge på en bestemt alder. Alle mærker har en aldersgruppe, de er egnede for. Hvis du søger på en alder, der falder indenfor gruppen, bliver mærket vist.

Man søger på alder ved at skrive f.eks. alder:14, for at søge på mærker der egner sig til 14-årige. Prøv selv:

Der mangler et mærke/der er noget galt med et link
—hvad gør jeg?

Hvis der mangler noget på siden, er noget galt med indholdet, eller hvis du bare har en ide til en feature er du meget velkommen til at skrive til os.

Du kan se kontakt-informationen til højre på denne side (eller nederst hvis du er på mobil eller tablet).

Hint: tryk S for at søge

Her er et trick til superbrugeren: på en hvilken som helst side på Mærkelex kan du trykke på S-tasten på dit tastatur for at starte en søgning. Et tryk på Enter-tasten fører dig til resultaterne.

Hint: søg på tags

En normal søgning søger på hvert ord i søgestrengen.

Hvis du vil søge på et bestemt tag kan du skrive f.eks. "tag:sovepose" for at søge på alle mærker med "sovepose"-tagget. Bemærk at du skal søge på taggets præcise navn.

Prøv selv: