Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Vi prøver her at samle svar på spørgsmål vi ofte modtager, samt de svar vi giver. Derudover er der også lidt hints til en endnu bedre brugeroplevelse!

Kategorier

Kan jeg søge på mærker fra et bestemt korps?

Vi har kategoriseret mærkerne på siden efter en del forskellige tags. Du kan se hvilke tags et mærke har når du klikker på det: der er orange kasser under navnet på mærket, og hver kasse er et tag. Hvis du trykker på at tag søger du automatisk på andre mærker med det samme tag.

Hvert korps har et tag: DDS, DGP, og KFUM.

Hvis du vil se hjemmelavede mærker, mærker der ikke udbydes af et korps (såkaldte Piratmærker), kan du søge på tagget uofficielt.

Kan jeg søge på mærker til en bestemt aldersgruppe?

Du kan søge på en bestemt alder. Alle mærker har en aldersgruppe, de er egnede for. Hvis du søger på en alder, der falder indenfor gruppen, bliver mærket vist.

Man søger på alder ved at skrive f.eks. alder:14, for at søge på mærker der egner sig til 14-årige. Prøv selv:

Der mangler et mærke/der er noget galt med et link
—hvad gør jeg?

Hvis der mangler noget på siden, er noget galt med indholdet, eller hvis du bare har en ide til en feature er du meget velkommen til at skrive til os.

Du kan se kontakt-informationen til højre på denne side (eller nederst hvis du er på mobil eller tablet).

Hint: tryk S for at søge

Her er et trick til superbrugeren: på en hvilken som helst side på Mærkelex kan du trykke på S-tasten på dit tastatur for at starte en søgning. Et tryk på Enter-tasten fører dig til resultaterne.

Hint: søg på tags

En normal søgning søger på hvert ord i søgestrengen.

Hvis du vil søge på et bestemt tag kan du skrive f.eks. "tag:sovepose" for at søge på alle mærker med "sovepose"-tagget. Bemærk at du skal søge på taggets præcise navn.

Prøv selv:


Kan jeg købe mærker fra Mærkelex?

Ja, det kan du. Det er dog kun vores egne og vores partneres mærker vi sælger selv. Disse mærker kan findes på vores shop side.

Er alle mærker jeg kan finde på Mærkelex solgt af Mærkelex?

Nej. De fleste mærker linker vi bare til. Det vil sige at vi finder det sted du kan købe mærkerne og sætter linket ind på Mærkelex, så i ikke selv skal finde det. Lige så snart du trykker på en knap hvor der står 'Køb mærket her' kommer du til en ekstern side, som Mærkelex ikke har nogen kontrol over. Hvis du køber direkte fra os, så hedder knappen 'Køb fra Mærkelex', og du vil skulle indtaste dine oplysninger på vores egen side.

Kan jeg købe flere forskellige mærker af gangen?

Ja, det er muligt at købe forskellige typer mærker af gangen. Man starter med at gå til et mærkes side, og når man bestiller kan man vælge om man vil shoppe videre eller købe nu - her skal man vælge shop videre, gå til et nyt mærke og gentage processen.

Hvordan sender i mærkerne til mig?

Vi sender vores mærker med normal post gennem PostNord.

Hvor lang tid går der før jeg modtager de mærker jeg har bestilt?

Vi sender alle mærker indenfor 48 timer af jeres bestilling, medmindre vi er på ferie eller spejderlejr. Vores statistik siger at de fleste mærker er fremme inden for 2-8 hverdage af de er afsendt. Dette kan vi dog ikke garantere, da PostNord ikke altid har lige mange ressourcer (fx i juletiden).

Kan jeg få et Track & Trace nummer til min bestilling, så jeg kan se hvor langt mine mærker er?

Nej, desværre. Vi sender vores mærker med normal brevpost, hvor der ikke er mulighed for tracking.

Jeg har købt mærker men jeg har ikke modtaget noget endnu!?

Det er vi kede af at høre. Hvis dine mærker ikke er kommet indenfor 2 uger af at de er blevet sendt afsted, så er du meget velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at der bliver sendt nogle nye mærker afsted til dig.

Vi gør opmærksom på at dette kun gælder for mærker vi sælger, altså mærker som kan ses i vores shop. Hvis du har købt mærker af andre sælgere, fx Mærk Mig eller Shortymærket, så kan vi ikke svare på hvornår de er fremme eller hvorfor du ikke har fået dem endnu.


Jeg har lavet et nyt mærke. Kan det komme på Mærkelex?

Ja, det kan det sagtens. Vi har en guide til at få dit mærke oprettet på Mærkelex.

Kan jeg sælge mine Mærker igennem Mærkelex webshop?

Ja, det er en mulighed. Hvis du er interesseret i at hører mere om hvordan samarbejdet fungerer, så kontakt os.