Kontakt Mærkelex

Send en mail til kontakt@maerkelex.dk eller gå til vores Facebook side og send en besked.

Vi er altid glade for at høre fra vores brugere. Du kunne f.eks. skrive til os om:

Nye mærker

Har du selv lavet et nyt mærke eller er der et vi ikke kender?

Se vores "Guide til at få dit mærke oprettet på Mærkelex" for detaljer omkring hvad du skal gøre.

Feedback

Vi lytter meget gerne til alt ros eller konstruktiv kritik som vores brugere kommer med, så fyr bare løs hvis du har noget på hjertet.

Ændringer eller fejl på Mærkelex

Hvis i spotter en fejl på vores side eller et mærke, så giv os besked og så gratulerer vi med et eksklusivt Mærkelex mærke!

Problemer med køb eller fragt

Hvis du har problemer med at købe på vores side eller du ikke har modtaget de mærker du har købt af os. Vi sender vores mærker med normal post gennem PostNord, og vores statistik siger at de fleste mærker er fremme inden for 3-8 hverdage af de er afsendt. Dette kan vi dog ikke garantere, da PostNord ikke altid har lige mange ressourcer (fx i juletiden).

Vi gør opmærksom på at dette kun gælder for mærker vi sælger, altså mærker som kan ses i vores shop. Hvis du har købt mærker af andre sælgere, fx Mærk Mig eller Shortymærket, så kan vi ikke svare på hvornår de er fremme eller hvorfor du ikke har fået dem endnu.

De mærker vi linker til på Mærkelex er kun en service vi tilbyder for at gøre det nemmere at finde mærkerne, og vi kender ikke uafhængige Mærkesælgere personligt, og har ikke nogen kendskab til deres fragtmetoder.

Andet

Spørg hellere for meget end for lidt 😄