Kontakt Mærkelex

Send en mail til kontakt@maerkelex.dk eller gå til vores Facebook side og send en besked.

Vi er altid glade for at høre fra vores brugere. Du kunne f.eks. skrive til os om:

Feedback

Vi lytter meget gerne til alt ros eller konstruktiv kritik som vores brugere kommer med, så fyr bare løs hvis du har noget på hjertet.

Nye mærker

Har du selv lavet et nyt mærke eller er der et vi ikke kender? Send gerne en besked så vi kan få det op på siden!

I beskeden skal vi have noget grundlæggende info før vi kan lægge mærket op på vores side: Navn på mærke, en beskrivelse af hvordan man tager mærket, et billede hvor man kan se hele mærket og et link til hvor man kan købe mærket.

Hvis man ikke har sin egen webshop anbefaler vi at man laver en facebookside eller en underside på sin spejdergruppe webside til mærket, hvor der står hvordan man køber. Det er også muligt at sælge mærkerne igennem Mærkelex webshop, så hvis det er interessant så skriv til os.

Generelt så bare skriv til os hvis du skal have hjælp med noget relateret til at lave eller sælge mærker - vi hjælper gerne!

Ændringer eller fejl på Mærkelex

Hvis i spotter en fejl på vores side eller et mærke, så giv os besked og så gratulerer vi med et eksklusivt Mærkelex mærke!

Problemer med køb eller fragt

Hvis du har problemer med at købe på vores side eller du ikke har modtaget de mærker du har købt af os. Vi sender vores mærker med normal post gennem PostNord, og vores statistik siger at de fleste mærker er fremme inden for 3-8 hverdage af de er afsendt. Dette kan vi dog ikke garantere, da PostNord ikke altid har lige mange ressourcer (fx i juletiden).

Vi gør opmærksom på at dette kun gælder for mærker vi sælger, altså mærker som kan ses i vores shop. Hvis du har købt mærker af andre sælgere, fx Mærk Mig eller Shortymærket, så kan vi ikke svare på hvornår de er fremme eller hvorfor du ikke har fået dem endnu.

De mærker vi linker til på Mærkelex er kun en service vi tilbyder for at gøre det nemmere at finde mærkerne, og vi kender ikke uafhængige Mærkesælgere personligt, og har ikke nogen kendskab til deres fragtmetoder.

Andet

Spørg hellere for meget end for lidt 😄