Rasmus Klump pande­kage­mærket spejdermærke

Rasmus Klump pande­kage­mærket

Egnet til alle aldre

Spejderen skal selv tilberede en portion Rasmus pandekager, og derefter spise dem alle sammen.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 200 gram hvedemel
  • salt
  • 500 gram mælk
  • 2 teske sukker
  • 2 spiseske majsolie

Sådan gør du

  1. Kom æg og hvedemel i en skål og rør det godt sammen. Kom også en smule salt ved.
  2. Pisk nu gradvist mælken ind i pandekagedejen, så du undgår klumper.
  3. Derefter piskes sukker og lidt majsolie i. Brug bare en anden olie hvis ikke du har majsolie i køkkenent.
  4. Stil pandekagedejen på køl i 15 minutter.
  5. Varm en pande godt op og kom en lille klat smør på. Hæld dej på panden, men husk at Rasmus Klump pandekager skal være rimelig tynde.
  6. Pandekagerne bages på panden indtil de har fået lidt farve, og du får cirka 12 pandekager af denne opskrift.
  7. Efterhånden som dine Rasmus Klump pandekager er færdige, lægges de i en stak – præcist som Rasmus Klump foretrækker det.
  8. Serveres med hindbærsyltetøj.

Gå til sælger
Mærket sælges af en ekstern mærkesælger via facebook.com