Rasmus Klump pandekagemærket
Egnet til alle aldre
Spejderen skal selv tilberede en portion Rasmus pandekager, og derefter spise dem alle sammen.
Ingredienser
- 3 æg
- 200 gram hvedemel
- salt
- 500 gram mælk
- 2 teske sukker
- 2 spiseske majsolie
Sådan gør du
- Kom æg og hvedemel i en skål og rør det godt sammen. Kom også en smule salt ved.
- Pisk nu gradvist mælken ind i pandekagedejen, så du undgår klumper.
- Derefter piskes sukker og lidt majsolie i. Brug bare en anden olie hvis ikke du har majsolie i køkkenent.
- Stil pandekagedejen på køl i 15 minutter.
- Varm en pande godt op og kom en lille klat smør på. Hæld dej på panden, men husk at Rasmus Klump pandekager skal være rimelig tynde.
- Pandekagerne bages på panden indtil de har fået lidt farve, og du får cirka 12 pandekager af denne opskrift.
- Efterhånden som dine Rasmus Klump pandekager er færdige, lægges de i en stak – præcist som Rasmus Klump foretrækker det.
- Serveres med hindbærsyltetøj.
Mærket sælges af en ekstern mærkesælger via facebook.com